Welkom op de webpage van Max ON5UR. Via de vernieuwde site laten wij u kennis maken met onze QSL Print Service. U kan heel wat QSL kaarten bekijken in het nieuwe QSL album.

Heb je geen idee van hoe je kaart moet gemaakt worden. Dan vind je misschien een leuk idee in de "gallerie QSL kaarten". Deze kaarten kunnen aangepast worden met jou callsign, logo's en eventueel persoonlijke foto's.

Ook heel wat nieuwe QSL achterkanten zijn te bekijken. Heb jij daar een leuk ontwerp gezien ? Vertel het ons en wij werken verder in die richting voor jou persoonlijke QSL kaart.
 
 
 
 
Ham Gadgets is een nieuwe rubriek op onze webpage. Hier bieden wij jullie enkele nieuwe tools voor de Radio Amateur. Bezoek deze rubriek ook de komende maanden. Tegen de zomer van 2006 verwachten wij hier nog enkele Ham gadgets.

Vanaf nu kan je bij ons ook je persoonlijke stempels bestellen. Deze zijn vaak handig op QSL kaarten of plaats snel je adres op een enveloppe. Wij hebben verschillende modellen en kleuren in voorraad. Zeer snelle levering mogelijk.
 
 
 
   
 
 
NL FR ENG